Daisy Festival 2021 – Daisy Festival
Daisy Tickets

Daisy Festival 2021

Tranen, tranen, heel veel tranen!! Ook dit jaar geen Daisy Festival 😢

Ik baal ontzettend om jullie dit nieuws te moeten mededelen, maar ik kan helaas niet anders besluiten dat mijn Daisy Festival ook dit jaar niet doorgaat. Janken!

Met de nieuwe voorwaarden vanuit de overheid is het helaas onmogelijk om mijn festival te organiseren. Met een maximum van 750 bezoekers en het feit dat een groot deel van de faciliteiten van mijn festival binnen geplaatst zijn krijg ik het productioneel niet rond. Met dit nieuws kan ik niet anders dan deze onvermijdelijke en pijnlijke beslissing te nemen.

Ik snap dat jullie nu veel vragen hebben maar ik heb heel even de tijd nodig alles op een rijtje te zetten. Begin volgende week zal ik alle kaartkopers een mail sturen met alle info. Geef me even de tijd a.u.b. om dit goed te regelen.

Juist nu heb ik jullie support nodig!! Ik kom terug bae’s, harder als nooit tevoren. We doen het samen 💪💘

-xoxo- DAISY

Meer nieuwtjes