Daisy Festival 2021 – Daisy Festival
Daisy Tickets

Daisy Festival 2021

Na een jaar geen feestjes sta ik op springen op alle fronten. Jullie knaldrang is niet meer te temmen, nou de mijne ook niet. Daarom heb ik vandaag goed nieuws! Mijn festival verhuist naar zaterdag 14 augustus 2021! Gewoon op mijn thuisbasis; de Spoorzone in Tilburg.

1f3ab.png Tickets:
Daisy Festival is helemaal UITVERKOCHT! WOW!
Heb jij een aanbetalingsticket gekocht in 2021? Let dan op! Vanaf 1 juli kan jij jouw aanbetaling verzilveren en zal je een mail van Eventix ontvangen met daarop alle info.
Op mijn socials vindt je ook meer informatie hierover!

1f3b5.pngMuziek
Hits, R&B, Guilty Pleasures, Dancehall en een randje house en disco!
Ik heb heel wat uit de kast getrokken om al mijn DJ crushes naar mijn feestje te lokken voor jullie. Maak je borst maar nat voor;

Bizzey • Freddy Moreira • Johnny500 • Daisy XL showFiesta Macumba Soundsystem – De Danshal • Irwan • Team Disco Snolly • Papi Chulo Soundsystem • Raywell • Hato – HERRIE MET GERRIE Soundsystem • Fab x Paans • Wef • Alamaison • The Firm • Keezus Christus • Ballantine, Rockefellababe • Donny Summer + nog veel en veeeel meer!

1f4a6.png1f49b.png1f496.png INFO  1f496.png1f49b.png1f4a6.png

Locatie: Spoorzone, Tilburg
Tijd: 12.00 – 23.00 (deuren sluiten 20:00)
Leeftijd is 18+

-xoxo- DAISY